Ο σύγχρονος άνθρωπος καταστρέφει περισσότερα όταν χτίζει παρά όταν γκρεμίζει.

Πρόσκληση συμμετοχής σε Δράσεις των ΚΠΕ Κιλκίς & Ποροΐων και του Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Κερκίνης και Δοϊράνης για την Ευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών 2019, 11 & 17 Οκτωβρίου 2019 στη Λίμνη Δοϊράνη για τις σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκί

| Εκτύπωση | Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο | Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 16:59 |

 Doirani LakeTel

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση συμμετοχής σε Δράσεις των ΚΠΕ Κιλκίς και Ποροΐων και του Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Κερκίνης και Δοϊράνης για την Ευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών 2019, 11 & 17 Οκτωβρίου 2019 στη Λίμνη Δοϊράνη για τις σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

 

Αιτήσεις μέχρι και τις 25/9/2019 για τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και 30/9/2019 για τις σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

 

Τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς και Ποροΐων και ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνών Κερκίνης και Δοϊράνης σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς θα υλοποιήσουν εκπαιδευτικές δράσεις ευαισθητοποίησης, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Γιορτής των Πουλιών, οι οποίες θα απευθύνονται σε μαθητές σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

 

Πιο συγκεκριμένα οι δράσεις θα περιλαμβάνουν τα εξής:

1. Παρατήρηση ορνιθοπανίδας

2. Το ταξίδι της Νανόχηνας

3. Βρες το σμήνος σου

4. Μετανάστευση πουλιών

5. Το λιμναίο οικοσύστημα

6. Τα πουλιά μεταναστεύουν… από ποιον κινδυνεύουν;

 

Για τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς:
Οι δράσεις θα υλοποιηθούν στη Λίμνη Δοϊράνη στην περιοχή γύρω από το Μουσείο της Λίμνης Δοϊράνης από 09:30-12:30 την Παρασκευή 11/10/2019 και σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής μετά από συνεννόηση με τα σχολεία και την Πέμπτη 17/10/2019.

 

Για τις σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς:
Οι δράσεις θα υλοποιηθούν στην περιοχή γύρω από το Μουσείο της Λίμνης Δοϊράνης από 09:30-12:30 την Πέμπτη 17/10/2019


Στο πλαίσιο αυτό καλούνται οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να αποστείλουν έως 25 Σεπτεμβρίου 2019 στο e-mail της ΔΠΕ Κιλκίς Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και οι σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να αποστείλουν έως 30 Σεπτεμβρίου 2019 στο e-mail του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της ΔΔΕ Κιλκίς Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τον παρακάτω πίνακα με τα εξής στοιχεία:

 

Σχολική Μονάδα

Τμήμα και Αριθμός μαθητών/τμήμα

(πχ. Δ1: 17 μαθητές, Ε2: 20 μαθητές)

Συνοδοί Εκπαιδευτικοί

 

 Πρόσκληση συμμετοχής σχολείων πρωτοβάθμιας σε pdf 

Πρόσκληση συμμετοχής σχολείων δευτεροβάθμιας σε pdf

 

Ο Υπεύθυνος του ΚΠΕ Κιλκίς

 

                                                  Βρυώνης Ηλίας

 

 

 

 

joomla wellnessLorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s...