Ο σύγχρονος άνθρωπος καταστρέφει περισσότερα όταν χτίζει παρά όταν γκρεμίζει.

Έρευνα αγοράς προμήθειας δεκατιανού για μαθητές Κ.Π.Ε. Κιλκίς 2019

| Εκτύπωση | Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο | Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 10:50 |

Κιλκίς 13 Φεβρουαρίου 2019

Θέμα: «Έρευνα αγοράς προμήθειας δεκατιανού για μαθητές Κ.Π.Ε. Κιλκίς» 

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς (Κ.Π.Ε. Κιλκίς), στο πλαίσιο του Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση   της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δέχεται προσφορές για την προμήθεια δεκατιανού γεύματος για μαθητές – εκπαιδευτικούς που θα υλοποιήσουν εγκεκριμένα, ημερήσια εκπαιδευτικά προγράμματα του Κ.Π.Ε. Κιλκίς στο διάστημα 01/03/2019 έως και 30/06/2019.

Ειδικότερα, η πρόσκληση υποβολής προσφορών αφορά στο προϊόν: 1 σάντουιτς (με κίτρινο τυρί, γαλοπούλα, μαρούλι) και εμφιαλωμένο νερό.          

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να μας προσκομίσουν (ταχυδρομικά, με e.mail ή με φαξ) συμπληρωμένο το «Έντυπο Προσφοράς Παροχής Δεκατιανού» που μπορούν να παραλάβουν από τα γραφεία μας ή να το κατεβάσουν από τις ιστοσελίδες http://www.kpekilkis.gr και  https://kpe.inedivim.gr/

Κριτήριο κατακύρωσης: Η κατακύρωση θα γίνει στον ανάδοχο που θα προσφέρει την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά συνολικά για τα προσφερόμενα είδη όπως ακριβώς περιγράφονται στο σχετικό έντυπο.

Η έναρξη υποβολής των προσφορών είναι η 13η/02/2019 και η τελική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών είναι η 28η/02/2019 και ώρα 12.00.

 Για το έντυπο προσφοράς παροχής δεκατιανού πατήστε εδώ.

Για την έρευνα αγοράς προμήθειας δεκατιανού για τους μαθητές του ΚΠΕ Κιλκίς πατήστε εδώ.

 

                     Ο Υπεύθυνος του ΚΠΕ Κιλκίς

 

 

                                   Βρυώνης Ηλίας

joomla wellnessLorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s...